Andre Damian inhuren als jonge spreker

Andre Damian boeken in huren jonge spreker - De Jonge SprekersAndre Damian (1996) gelooft in de kracht van zijn generatie om een verschil te maken. Komend van een achtergrond van geweld, heelde Andre zichzelf door anderen te helpen en te werken aan zijn passies. Met zijn organisatie wil hij anderen helpen een verschil te maken in de maatschappij, voor zichzelf en voor de wereld. Andre heeft Leaders of Today opgericht om het maken van een sociale impact leuk, makkelijk en belonend te maken voor jongeren. Op een online platform van Leaders of Today kunnen jongeren projecten vinden om vrijwilligerswerk te doen in hun buurt. Momenteel heeft Leaders of Today honderden leden in meer dan 40 landen over de wereld.

Voor zijn werk heeft Andre gesproken op TEDx en op internationale podia van Zuid-Korea, New York, Genève tot Kosovo en Brussel. Hij is erkend als ‘Global Teen Leader 2015’ door de We Are Family Foundation, ‘De Jonge 100’ lijst van de meest veelbelovende jongeren van Nederland, ‘Global Young Peacebuilder’ door The Peace Fund en ‘Young European Leader for Change’.
Andre was oprichtend lid van de Jongerentaskforce Kindermishandeling, die een dialoog creëerde tussen jongeren en beleidsmakers, van de Tweede Kamer tot de Verenigde Naties in Genève. De groep heeft bovendien bewustzijn gecreëerd onder jongeren hoe zij voor zichzelf en anderen kunnen opkomen en duizenden bereikt via media en events.

Als een sterk voorstander voor mensenrechten en vrede, was Andre ook Nederlands Jongerenvertegenwoordiger voor Youth for Human Rights International, de Executive President van de 25th International Youth Forum on World Peace en Voorzitter van de Vredesambassade Tiel, tevens door Andre opgericht. Andre studeert momenteel Rechten in Utrecht met een Minor in Sociaal ondernemerschap.


Andre Damian boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*
 

Onderwerpen: 
Leiderschap
Mensenrechten
Kinderrechten
Jongerenparticipatie
Sociaal ondernemerschap
Aanpak en ervaring met kindermishandeling


Inzetbaar als:
Spreker
Dagvoorzitter
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: