Anne Hospers inhuren als jonge spreker

Anne Hospers - De Jonge Sprekers - jonge spreker 2

Anne Hospers (1993) haalt haar energie uit anderen helpen om hun perspectief te verbreden, te inspireren en ze even uit het dagelijkse te halen. Het hogere doel: aanzetten tot actie, zodat nog meer mensen hun eigen verwachtingen overtreffen. Anne Hospers is uitermate geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken: zelfreflectie, creativiteit, netwerken, mindset en probleemoplossend vermogen. Ze is een fervente lezer, breed geïnteresseerd, zeer ambitieus en een geboren netwerker.

Het motto van Anne Hospers is Courage is Contagious en als jonge ondernemer met haar bedrijf Camp Bluff prikkelt zij anderen om dromen om te zetten in resultaat waar ze ook trots op kunnen zijn. Dit doet zij vanuit haar rol als spreker, coach, trainer en consultant. Anne Hospers heeft o.a. samengewerkt met de Fontys Hogescholen, de Gemeente Rotterdam, Rotterdam The Hague Airport, de Radboud Universiteit Nijmegen en The Student Hotel.

Met haar achtergrond in creatieve marketing & journalistiek weet zij haar vragende houding te combineren met rake online concepten. Haar lezingen zijn vanuit het durven doen gedachtegoed, altijd ingericht met opdrachten, zodat het geen traditioneel college wordt. Anne Hospers is opgegroeid in Nieuw-Zeeland, verhuisde de dag na haar 18e verjaardag naar Parijs en schreef zich meteen na haar afstuderen in als ondernemer. Een jonge dame die weet wat ze wilt en vanuit die enthousiasme weet ze jong en oud te boeien.


Anne Hospers boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Persoonlijk Leiderschap
Mindset: Durven Doen
Creativiteit aanwakkeren
Personal Branding
Creatief Solliciteren
Het Nieuwe werken
Netwerken
LinkedIn


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: