Anne Hospers inhuren als jonge spreker

Anne Hospers (1993) is ondernemerscoach vanuit haar bedrijf Camp Bluff. Haar motto is Courage is Contagious. Met haar achtergrond in creatieve marketing & journalistiek weet zij vanuit haar enthousiasme en brede interesses anderen aan te steken om hun perspectief te verbreden, geïnspireerd te worden en te leren om echt contact te maken met anderen voor zichzelf maar ook ten behoeve van hun carrière. Ze is gespecialiseerd in personal branding, mindset, marketing & netwerken.

Anne Hospers helpt anderen om dromen om te zetten in resultaat waar ze echt trots op kunnen zijn. Met de visie dat nog meer mensen hun eigen verwachtingen overtreffen en hun potentie benutten. In 2019 lanceerde ze haar interview Podcast met verhalen van jonge ambitieuze ondernemers.

De talks van Anne Hospers zijn vanuit het durven doen gedachtegoed, altijd ingericht met opdrachten, zodat het geen traditioneel college wordt. Ze heeft inmiddels samengewerkt met Fontys Hogescholen, de Gemeente Rotterdam, Rotterdam The Hague Airport, VIVA, de Radboud Universiteit Nijmegen en The Student Hotel.

Anne Hospers groeide op in Nieuw-Zeeland, verhuisde de dag na haar 18e verjaardag naar Parijs en schreef zich meteen na haar afstuderen in als ondernemer. Een jonge dame die weet wat ze wilt en vanuit die drive en nieuwsgierigheid weet ze jong en oud te boeien.


Anne Hospers boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen:
Mindset: Durven Doen
Netwerken / contact maken
Personal Branding
Ondernemen
Reflecteren
Persoonlijk Leiderschap
Creativiteit aanwakkeren
LinkedIn


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: