Annemiek Lely inhuren als jonge spreker

Annemiek Lely (1990) is afgelopen jaar afgestudeerd aan de Research Master Art Studies met als studierichting Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar studie heeft ze haar liefde voor cultuur in brede zin ingezet om zoveel mogelijk te weten te komen over kunst, religie en geschiedenis.

Annemiek Lely werkte voor het programma Open Joodse Huizen/Huizen van Verzet in Amsterdam en liep ze stage bij Toneelgroep Amsterdam op de dramaturgie-afdeling. Hier ontdekte ze haar passie voor spreken. Ze fungeerde als gespreksleider bij de programma’s van Open Joodse Huizen, verzorgde inleidingen en nagesprekken van voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam en trad op tijdens de Wish You Were Here-avond over Jonathan Littell.

Afgelopen jaar publiceerde ze in William. Magazine en schreef ze een hoofdstuk over een Joodse familie in Apeldoorn voor het boek Joodse Huizen II. Ook startte ze de website De Jonge Idealist waarmee ze jongeren stimuleert tot nadenken over (wereld-)problematiek. Annemiek is een enthousiaste, gedreven en geïnteresseerde jonge ondernemer met veel ideeën en is altijd benieuwd naar wat een ander te vertellen heeft. 


Annemiek Lely boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Theater
Literatuur
Religie en diversiteit
Interviewen
Geschiedenis
Schrijven
(Jong) idealisme
Actualiteit
Geestesziektes
Kunst en cultuur in brede zin


Inzetbaar als:
Spreker
Dagvoorzitter
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: