Arjen Banach inhuren als jonge spreker

Arjen Banach (1989) is spreker, dagvoorzitter en Chief Happiness Officer. Met zijn lezingen mag hij wekelijks op het podium staan om professionals door heel Nederland te inspireren en activeren over leiderschap, organisatiecultuur, werkgeluk en verandermanagement.

Wat maakt dat organisatie zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie?

Verandering in organisatie is een continue proces, het speelt altijd en overal. De kunst van veranderen wordt ook steeds crucialer, de mate waarin je als organisatie wendbaar bent bepaalt je toekomstbestendigheid. We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk. Hieraan liggen twee grote oorzaken aan ten grondslag.

Allereerst de technologische vooruitgang. De ontwikkelingen in technologie volgens elkaar in razend tempo op en zijn disruptief. Ze veranderen als het ware de manier waarop we werken. Feit is echter dat deze ontwikkelingen een kans zijn voor die organisaties die zich openstellen en verdiepen in de mogelijkheden die het biedt.

Vervolgens de veranderende manier van werken. Steeds meer organisaties zien in dat de oude, hiërarchische manier van werken productiviteit en creativiteit niet ten goede komt en gaan het werk anders organiseren. Lean, agile, scrum, holacracy zijn begrippen die bijna geen enkele organisatie meer vreemd zijn. Daarnaast durven steeds meer organisaties de medewerker centraal te zetten in hun strategie, want gelukkige medewerkers leidt tot gelukkige klanten. Het is als organisatie en professional je taak om een cultuur te creëren waarin deze veranderingen niet alleen worden geïnitieerd maar ook worden geadopteerd en uiteindelijk slagen.

Wil jij uitgedaagd worden door succesverhalen, frisse blik over hoe werken anders georganiseerd kan worden, hoe veranderingen slagen en organisaties kunnen groeien met professionals die betrokken zijn?

Arjen Banach is geen hoogleraar of professor met een verhaal dat wars staat van de wetenschappelijke onderzoeken en theoretische modellen. Voor een analytisch college managementfilosofie ben je bij Arjen aan het verkeerde adres. Arjen brengt veel energie. Energie is de brandstof om dingen anders te durven doen, te veranderen. Humor, interactie, prikkelende vragen en eyeopeners voeren de boventoon. Arjen wil laten voelen dat het anders moet, inspireren hoe dat kan en motiveren om het ook echt in praktijk te brengen.

Met zijn podcast ‘Energie aan het Werk’ en zijn artikelen geeft hij een inkijk bij de meest opvallende bedrijven in Nederland en spreekt hij de grootste dwarsdenkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur. Allemaal om duidelijk te maken hoe organisaties winnen in de wereld van morgen en jou uit te dagen te veranderen.

Je kunt Arjen Banach kennen van het AD, NPO Radio 2, Intermediair, TEDx en Sprout.


Arjen Banach boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Werkgeluk
Verandermanagement
Organisatiecultuur
Leiderschap
Geluk- en Succeskunde


Inzetbaar als:
Spreker
Dagvoorzitter
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: