Carmen Vukman inhuren als jonge spreker

Carmen Vukman (1993) is dramatherapeut en gespecialiseerd in het verbeteren van een negatief zelfbeeld. Carmen is geboren met diastrofe dysplasie (een zeer zeldzame vorm van dwerggroei met korte, pijnlijke en stijve gewrichten). Door haar handicap kreeg Carmen zelf al snel te maken met het thema zelfbeeld.

Door middel van haar no nonsens opvoeding, een gezonde dosis humor en haar ervaring met drama, leerde zij om te gaan met mensen die naar haar kijken, wijzen en lachen. Hier heeft ze nu haar beroep van gemaakt.

Carmen Vukman trekt mensen uit hun comfort zone om weer comfortabel met zichzelf te worden. Ze weet als geen ander hoe het is om een positief zelfbeeld te ontwikkelen ondanks imperfecties. Ze zet haar eigen ervaringen regelmatig in om anderen een spiegel voor te houden en te laten zien dat ook anderen kunnen ontwikkelen waar zij voor blijft vechten: geen stress om de mening van een ander, maar gewoon tevreden bij een blik in de spiegel.

Carmen maakt dankzij haar beperking en haar specifieke vak de meest bizarre, mooie en minder mooie situaties mee die ze graag deelt met een publiek. Ze zorgt voor een interactief programma waar men over zal napraten en nadenken. Inspiratie, motivatie, ontroering, maar vooral heel veel humor zal zorgen voor een onvergetelijke bijeenkomst met Carmen Vukman.


Carmen Vukman boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Onderwerpen: 
Zelfbeeld
Pesten
Handicap
Positiviteit


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: