Danny Wagemans inhuren als jonge spreker

Danny Wagemans - De Jonge Sprekers - spreker inhuren - Young Professional

Danny Wagemans (1994) heeft een passie voor technologie. Het was daarom voor hem ook niet gek dat hij natuurkunde, sterrenkunde en scheikunde ging studeren en uiteindelijk summa cum laude zijn master nanotechnologie haalde. Hij ging hiervoor heel de wereld rond van Hongkong tot Singapore, en van Californie naar Munchen. In Munchen zag hij de vluchtelingenstroom eind 2015 van heel dichtbij en dat raakte hem. Hij werd vrijwilliger in een vluchtelingenkamp en begon na te denken over wat hij kon bijdragen aan het leven van deze mensen. 

Danny Wagemans bedacht het idee van The Ultimate Bottle, een fles die van urine schoon drinkwater maakt. Met dit idee won Danny Wagemans een beurs van 50.000 dollar om te studeren aan Singularity University in Silicon Valley. Naast The Ultimate Bottle heeft Danny ook een bedrijf opgezet dat werkt aan de ontwikkeling van een koelkast op zonne-energie voor gebieden zonder netrstroom. Ook heeft Danny een publieke bewustzijn campagne om de impact van vlees bespreekbaar te maken opgezet. En nadat dat de campagne succesvol bleek te zijn, heeft hij ook een campagne gemaakt voor recyclen. 

De rode draad van Danny Wagemans is: een sociale bijdrage leveren en uiteindelijk miljonair worden. Maar niet zo maar een miljonair. Miljonair door 1 miljoen mensen te helpen in plaats van 1 miljoen euro op de bank te hebben.

Danny spreekt graag over zijn rode draad in het leven en zijn visie waarom hij graag sociaal miljonair wil worden. Ook deelt Danny graag zijn visie op hoe je opkomende exponentiële technologieën kan gebruiken voor dit doel. Benieuwd hoe in deze als maar sneller veranderende wereld je, je eigen mindset up to date kan houden en hoe je mee kan gaan met deze verandering naar meer sociale miljonairs? Danny Wagemans inspireert en prikkelt graag het publiek.


Danny Wagemans boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Sociale impact
Moonshot thinking
Exponentiele technologieën
1 miljoen mensen helpen


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: