Esmée Pater inhuren als jonge dagvoorzitter

Esmée Pater - jonge spreker boeken bij De Jonge Sprekers

Esmée Pater (1990) is al sinds haar 19e ondernemer en ondertussen serial entrepreneur. Tijdens haar studie Journalistiek richtte ze het stage-ervaringen platform Stagerecensies.nl op. Na haar studie ontwikkelde ze het platform Jobsome.nl: de Tripadvisor van de arbeidsmarkt.

Met Stagerecensies.nl en Jobsome.nl werd ze al vele malen genomineerd en won ze diverse prijzen: o.a. Sprout 25 onder de 25, Viva400, Marie Claire Starters Award, de Global Entrepreneurship Week, FD jonge talenten, Road to Quote en het Starters ABC.

Esmée Pater is een enthousiaste jonge dagvoorzitter met ruimschoots ervaring in het begeleiden van zakelijke evenementen en congressen, voor opdrachtgevers als NBBU, Rabobank, LTO en Bouwend Nederland. Doordat Esmée zelf al meer dan 10 jaar ondernemer is en regelmatig presentaties en workshops geeft, kan ze zich goed verdiepen in wat de organisatie van een evenement verwacht. Met een achtergrond in de journalistiek, weet ze op de juiste toon de juiste vragen te stellen. Samen met een boel energie, humor, empathie én gevoel met de zaal, maakt ze elke evenement geslaagd.


Esmée Pater boeken als dagvoorzitter? Doe een vrijblijvende aanvraag:


Inzetbaar als:
Dagvoorzitter
Spreker


Prijsindicatie:
1500 - 2500 euro


Voor boekingen en/of vragen: