Esmée Pater inhuren als jonge spreker

Esmée Pater - jonge spreker boeken bij De Jonge Sprekers Esmée Pater (1990) is al sinds haar 19e ondernemer en ondertussen serial entrepreneur. Momenteel staat ze aan het roer van twee startups: Jobsome.nl en iCasting.com. Tijdens haar studie Journalistiek richtte ze het stage-ervaringen platform Stagerecensies.nl op. Na haar studie ontwikkelde ze het platform Jobsome.nl: de Tripadvisor van de arbeidsmarkt en sinds februari 2017 staat ze ook aan het roer van startup iCasting.com

Esmée is gespecialiseerd in startups, innovatie, online marketing, LinkedIn, arbeidsmarkt, employer branding, en zet zich in voor meer diversiteit en emancipatie op de werkvloer.

Met Stagerecensies.nl en Jobsome.nl werd ze al vele malen genomineerd en won ze diverse prijzen: o.a. Sprout 25 onder de 25, Viva400, Marie Claire Starters Award, de Global Entrepreneurship Week, FD jonge talenten, Road to Quote en het Starters ABC.

Als spreker heeft ze onder andere al opdrachten uitgevoerd voor LTO Nederland, SBB, Rabobank en de KvK. Naast sprekers opdrachten, is ze ook in te huren voor workshops, panelgesprekken, brainstormsessies en presentaties.


Esmée Pater boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Startups
Innovatie
LinkedIn
Online marketing
Arbeidsmarkt
Employer branding
Diversiteit en emancipatie


Inzetbaar als:
Dagvoorzitter
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: