Jan-Willem Manenschijn inhuren als jonge spreker

Jan-Willem Manenschijn - jonge spreker boeken bij De Jonge SprekersJan-Willem (1993) is een creatieve IT’er die altijd nieuwe uitdagingen aangaat. Hij leert kinderen op de basisschool programmeren, hij laat mensen ontsnappen uit hun eigen ruimtes in gepersonaliseerde escape rooms en studeert Technische Informatica aan de TU Delft, waar hij veel met de verbetering van het onderwijs bezig is.

Hoe de gewone mens iets ervaart, of dat nou is bij het gebruiken van een software product, tijdens het ontsnappen uit een escape room, of bij het krijgen van onderwijs, is iets wat Jan-Willem uitermate interesseert. Zijn passie is dan ook om deze ervaring zo leuk, fijn en misschien zelfs zo spannend mogelijk te laten zijn. Zodat je met plezier naar je werk gaat, een spannend spel speelt of nieuwe dingen leert.

Jan-Willem Manenschijn spreekt graag over de creatieve kant van IT en waarom de combinatie van de twee zo belangrijk is. Ook spreekt hij over het neerzetten van belevingen en hoe je met kleine elementen een onvergetelijke ervaring kunt creëren.

Ook heeft Jan-Willem een sterke mening over het onderwijs. Waarom is het zo belangrijk dat er meer mensen leren programmeren? Waarom zou een professor het liefste zo min mogelijk aan het woord moeten zijn tijdens een college? Jan-Willem kan hier alles over vertellen.


Jan-Willem Manenschijn boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Onderwerpen: 
Creatief IT gebruiken 
Belevingen creëren
Onderwijs


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: