Jouri Schoemaker inhuren als jonge spreker

Jouri Schoemaker - Nederlands kampioen pitchen - pitch trainer - jonge spreker- boeken inhuren - Sprekersbureau De Jonge SprekersJouri Schoemaker (1990) haalt zijn energie uit het inspireren van mensen om te zorgen dat iedereen zijn/haar idee najaagt en een ondernemer wordt. In alle aspecten van het leven is Jouri een echte ondernemer.

Hij deelt graag zijn kennis en ervaringen door het geven van een keynote over: wat pitchen voor Jouri heeft gedaan als persoon en ondernemer, de ups and downs van het bouwen van een high-tech start-up en over het uitvoeren van de lean-start-up methode.

Jouri Schoemaker heeft in 2016 het NK Pitchen gewonnen en mag zichzelf nu Nederlands Kampioen Pitchen noemen. Zijn kennis deelt hij graag met anderen en hij is daarom gestart als pitch trainer. Ondernemers, account managers, marketeers, studenten, journalisten, iedereen die aan de start staat van een idee of initiatief heeft een pitch nodig en Jouri helpt hierbij.

Als spreker heeft Jouri Schoemaker onder andere al opdrachten uitgevoerd voor onder andere Rabobank, Fontys Hogeschool, ABN Amro en gaf hij een eigen TEDx talk. Naast sprekers opdrachten, is hij ook in te huren voor een pitch training of workshop.


Jouri Schoemaker boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Pitchen
Ondernemen
Lean Startup methode
Van idee naar realisatie


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: