Lotte Leufkens inhuren als jonge spreker

Lotte Leufkens (1992) is ingenieur, spreker en ondernemer. Lotte Leufkens is voormalig topsporter, en is gestopt toen ze haar eigen bedrijf CloudCuddle opstartte. Ze is als ondernemer 'Student Ondernemer van Nederland' geworden en won de TEDx Amsterdam Women Startup Award.

Lotte Leufkens heeft een product ontwikkeld waarmee gezinnen met gehandicapte kinderen eindelijk buitenshuis kunnen slapen. Het verschil maken in de maatschappij door innoveren voor kwetsbare doelgroepen, is volgens haar de beste manier om je energie in te zetten elke dag. Ze werken hierin samen met de grote zorginstellingen in Nederland en instanties als Make A Wish.

Lotte Leufkens heeft een inspirerend verhaal over de vele ups en downs van gaan van een onmogelijke opgave naar een bloeiend bedrijf. Lotte weet te motiveren door het onwaarschijnlijke verhaal van ondernemen als student. Lotte kan scherp als panellid op moeilijke onderwerpen ingaan, zoals naast het ondernemen ook leiderschap en diversiteit. Daarnaast is Lotte ook beschikbaar als dagvoorzitter om met een lach en energie het evenement te hosten.


Lotte Leufkens boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Sociaal ondernemen
Innovatie
Start-ups
Leiderschap
Vrouwelijke ambitie


Inzetbaar als:
Spreker
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: