Lotte Lobé inhuren als jonge spreker

Lotte Lobé (1994) is jonge spreker op het gebied van sales en eigenaar van Topsales Amsterdam. Met dit consultancy bedrijf helpt ze klanten die B2B verkopen met het verbeteren van hun sales resultaten. Lotte haar missie is om zoveel mogelijk professionals en bedrijven te helpen succesvol te worden in sales. Naast haar activiteiten vanuit Topsales Amsterdam, deelt ze dagelijks sales tips op sociale media en schrijft ze artikelen voor o.a. Frankwatching en Salesgids.com. In juni 2020 is Lotte door Yahoo Finance uitgeroepen tot ‘top 10 female sales coaches’.

Lotte behaalde haar MSc Marketing en Sales aan de Vrij Universiteit Amsterdam en startte haar sales carrière gedurende haar studie op 17-jarige leeftijd. Haar eerste sales job was telefonisch verkopen met behulp van koude leads - de nachtmerrie van menig (sales) professional en ondernemer. In de jaren voordat ze met Topsales Amsterdam begon werkte ze als sales professional binnen de financiële wereld in ‘the City of London’ en de Amsterdamse Zuidas.

Als jonge spreker over sales geeft Lotte naast praktische handvatten en no-nonsens inzichten, inzichten over hoe je expertstatus kunt genereren binnen jouw business industrie. Want (potentiële) klanten gaan nou eenmaal liever in gesprek met experts dan met verkopers. Dit alles brengt jonge spreker Lotte Lobé met een flinke dosis enthousiasme!


Lotte Lobé boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Onderwerpen: 
B2B sales
Klantrelaties
Acquisitie (telefonisch)
Verkopen vanuit expert status (expert status genereren)


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: