Loyd Hendriks inhuren als jonge spreker

Loyd-Hendriks

Loyd Hendriks (1990) is vanaf zijn twintigste ondernemer. Dit is begonnen bij het opzetten van een eigen schoenenlijn genaamd Denims Originals. De onderneming was succesvol, maar noodgedwongen moest het stoppen door een faillissement van de fabriek.

Tijdens zijn studie rechten is Loyd Hendriks bewust stage gaan lopen bij een incassokantoor om te kijken hoe het daar nou eigenlijk werkte. Hier kwam hij er achter hoe oudbollig de incassowereld is. Bankoverschrijvingen, acceptgiro's en aangetekende brieven. Dat kon beter volgens Loyd. 

Sinds 2015 heeft Loyd als franchisenemer een eigen incassokantoor: Straetus Incasso Flevoland. Inmiddels heeft hij 12 mensen in dienst en heeft hij diverse prijzen gewonnen waaronder: beste franchisenemer van de wereld, Jonge Flevolandse ondernemer van het jaar 2016 en nog meer. 

Loyd Hendriks spreekt onder andere over zijn moderne en innovatieve manier van werken. Brieven worden niet langer per post gestuurd, maar per WhatsApp, Facebook, Snapchat en Skype. 

In juli 2017 is Loyd Hendriks volop in het nieuws gekomen, door zijn nieuwe manier van werken. Loyd maakt namelijk YouTube video's van de wanbetalers die na vele malen contacten niet overgaan tot betalen of een schikking. Als gevolg heeft Loyd veel kritiek en zelfs doodsbedreigingen over zich heen gekregen uit heel Nederland. Loyd was uiteindelijk zelfs genoodzaakt om een periode een bodyguard te nemen. 

Loyd Hendriks neemt graag anderen mee in zijn verhaal over jong ondernemerschap en sales. Loyd is in staat om het publiek te laten verbazen en te inspireren.


Loyd Hendriks boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Ondernemen
Franchise
Sales


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: