Nick Kiran inhuren als jonge dagvoorzitter

Nick Kiran - jonge spreker boeken inhuren de jonge sprekers innovatie technologie ondernemer 3 - JPEG

Nick Kiran (1992) is een geboren Rotterdammer afkomstig uit een ondernemersfamilie. Opgegroeid in de opkomst van het internet waarbij hij leeft met gedachten die de tijd ver vooruit zijn. De dood, bijvoorbeeld, is een ziekte en een ziekte is te genezen, robots samen met kunstmatige intelligentie is dan wel weer onze dood (2037 al), maar misschien leven we al in een grootschalige simulatie - geen zorgen dus. Zomaar wat hersenspinsels die rondspringen in het hoofd van Nick Kiran.

Nick Kiran is de initiatiefnemer van de eerste podcast volledig gericht op innovatie in Nederland: De Wereld Van Morgen Podcast. In deze podcast gaat Nick Kiran in zijn gesprek de diepte in over welke veranderingen technologie in business modellen, gedrag en andere maatschappelijke verschuivingen teweeg brengt.

Als dagvoorzitter maakt Nick Kiran op het podium graag de verbinding met innovatie, disruptie en de ontwikkelingen van de maatschappij. Nick is als dagvoorzitter altijd scherp, maar met een knipoog en een brede glimlach.


Nick Kiran boeken als dagvoorzitter? Doe een vrijblijvende aanvraag:


Inzetbaar als:
Dagvoorzitter
Spreker


Prijsindicatie:
1500 - 2500 euro


Voor boekingen en/of vragen: