Quincy Kools inhuren als jonge spreker

Quincy Kools boeken inhuren jonge spreker sprekers designerQuincy Kools (1997) is een designer uit Breda. Toen hij twaalf jaar oud was, begon hij met het maken van websites. Daar bleek zijn passie te liggen, want daarna is hij nooit meer gestopt en heeft hij zich alleen maar verder ontwikkelt tot professioneel webdesigner. 

Quincy heeft zijn eigen onderneming genaamd Boeddo, waarmee hij al meer dan 20 awards op zijn naam heeft staan. Bedrijven uit binnen- en buitenland kloppen nu bij Quincy aan om met hem samen te werken. Denk hierbij aan bedrijven als Adidas en Suitsupply.

De websites die Quincy maakt, zijn uitgerust met psychologische trucjes, om zo de bezoeker te beïnvloeden. Eind 2015 heeft Quincy ook een TED Talk gegeven met als titel ‘The Power of Psychology & Persuasive Design’.

Volgens Quincy gaan bedrijven zich steeds meer focussen op psychologie en UX voor hun website. De vraag naar UX specialisten is dus groot. Quincy is in te huren als spreker, om te spreken over vrijwel alles wat met het internet of psychologie te maken heeft.

Een totaal ander onderwerp waar Quincy ook voor in te huren is, is over het huidige onderwijssysteem. Hij vind het onderwijssysteem van nu erg slecht en vind dat er op scholen slecht les gegeven wordt. Quincy gaat graag hard in discussie over dit onderwerp. Hij kan niet alleen aangeven wat er fout is, maar kan ook aangeven hoe het onderwijs dan wél moet.


Quincy Kools boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*
 

Onderwerpen: 
Webdesign
Webdevelopment
UI Design
UX Design
Psychologie


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: