Referenties

logo-provincie-gelderland

"Het verhaal van Bram was erg bijzonder! Het publiek was geboeid en geïnteresseerd en we hebben positieve reacties terug gehad. Ik vond het contact met De Jonge Sprekers prettig, ze zijn goed bereikbaar en zijn ook duidelijk over wat wel en niet kan, de informatievoorziening was goed!"

Lotte Langbroek - Organisator van de GelderNACHT

nyenrode-logo2

"Jesse heeft een presentatie gehouden binnen de Nyenrode Masterclass Klantgericht Innoveren. Als jonge enthousiaste ondernemer met veel kennis en ervaring met growth hacking en diverse ccommunities. Daarbij had Jesse als case meegenomen MisterGreen Electric Lease en hoe zij growth hacking hebben toegepast, waardoor de kracht en methodiek duidelijk werd."

Karin Rigterink - Organisator Nyenrode Masterclass Klantgericht Innoveren

Dibevo Logo

"Voor de Dibevo-vakdagen waren we op zoek naar een spreker die iets kon vertellen over het belang van een goede website. Via via kwamen we terecht bij de Jonge Sprekers en zijn jonge eigenaar Cas Meijerink. Wat mij als communicatiespecialist als eerste opviel is dat Meijerink veel tijd steekt in een correcte en nette communicatie. Een werkhouding die ons in ieder geval het vertrouwen gaf om met de Jonge Sprekers in zee te gaan. En daar hebben we zéker geen spijt van!
 
Uit het aanbod van de Jonge Sprekers hebben wij Wouter Kleinsman geboekt. Wouter heeft die opdracht in alle opzichten fantastisch uitgevoerd. We konden het onderwerp vrij specifiek sturen en de inhoud in overleg bepalen. Alleen al aan zijn fraai vormgegeven PowerPoint-presentatie was al te zien dat Wouter veel werk in de voorbereiding had gestoken en dat betaalde zich uit bij de zeer aansprekende presentatie waar het publiek veel handvatten kreeg om meteen thuis aan de slag te gaan met hun website. We kunnen zowel de Jonge Sprekers als Wouter Kleinsman van harte aanbevelen!"
Gerard Voshaar - Communicatiespecialist & contentmanager

 

Onder andere klant van De Jonge Sprekers waren:

jongsocialisten-logotranskopie