Rorik de Boer inhuren als jonge spreker

Rorik de Boer (1996) besloot op zijn 14e dat werken in de horeca of in een supermarkt niet zijn ding was. Op zoek naar meer uitdaging in zijn manier van rondkomen, is hij sindsdien betrokken geweest bij een breed scala aan projecten, bedrijven en start-ups.

Zo is Rorik de Boer aan de slag geweest bij de SpinAwards als Young Talent om gevestigde bedrijven uit hun bubbel te halen en richtte hij meerdere bedrijven op. De tijd die overbleef in zijn dagelijks leven stond in het teken van topsport. Als wedstrijdroeier trainde Rorik tussen de 7 en 12 keer per week om in de Nederlandse velden mee te doen, met als hoogtepunt een uitzending naar China.

Een rode draad in deze jaren is de ontdekking en passie voor blockchain geweest. Op de middelbare school begon dit met het handelen in cryptovaluta en het bouwen van een bot die het handelen kon automatiseren.
In de jaren die volgden is Rorik zich verder gaan verdiepen in de technologie achter de cryptovaluta en het waarderen van nieuwe blockchain projecten en businessmodellen. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat hij met de R&M Blockchain Company vanuit het geven van cursussen voor studenten terecht is gekomen in het bedrijfsleven, werd genomineerd als T500 door The Next Web en op dit moment als blockchainadviseur verschillende projecten begeleidt in het omschakelen naar bedrijfsmodellen die klaar zijn voor de toekomst.

Rorik denkt niet out-of-the box, maar leeft out-of-the-box. Hij is altijd op zoek naar nieuwe wegen in de gevestigde orde en deinst niet terug om bestaande systemen op de proef te stellen en uit te dagen nieuwe perspectieven te bekijken.


Rorik de Boer boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Introduction to blockchain
Blockchain simulation
Start trading crypto
Technical deepdive


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: