Thom Uildriks inhuren als jonge spreker

Thom Uildriks (1999) is sociaal ondernemer en Nederlands Kampioen Pitchen. In 2015 ging Thom via zijn middelbare school naar Tanzania als vrijwilliger. Hier ontdenkte hij dat vele jongeren het geld niet hebben om ondergoed te kopen. Eenmaal terug in Nederland leerde Thom Uildriks dat meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd hetzelfde probleem ervaren. Het niet dragen van ondergoed kan leiden tot infecties en fysieke disfuncties en sociale isolatie.

Thom Uildriks en zijn compagnon, Spijk Geene, voelden dat het hun taak was om hier iets aan te doen. Samen richtten zij in 2016 Boxrs4ALL op. Voor elke onderbroek die hier verkocht wordt, geven ze er ook een onderbroek weg in Tanzania. Om de regionale werkgelegenheid in Tanzania te stimuleren, wordt de onderbroek ook juist daar geproduceerd. Deze economische impact is wat Boxrs4ALL onderscheidt van alle andere ‘Buy One, Give One’ initiatieven.

Naast zijn maatschappelijke betrokkenheid wereldwijd is Thom Uildriks Nederlands Kampioen geworden in pitchen. Al snel kwam Thom erachter dat het een van de belangrijkste eigenschappen is van een ondernemer om goed te kunnen pitchen. Thom Uildriks won o.a. pitchwedstrijden bij de Europese Commissie in Straatsburg, bij de Rabobank en de Erasmus Universiteit in Rotterdam en haalde zo flinke investeringen binnen. De onderscheiding op deze kwaliteit van Thom kwam in 2018 toen hij gekroond werd tot Nederlands Kampioen Pitchen. Volgens de jury durft Thom je mee te nemen in zijn verhaal en is hij daarbij niet bang om met een gestrekt been het publiek te activeren. Thom deelt graag zijn tips en tricks om tot de ultieme persoonlijke pitch te komen.


Thom Uildriks boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Pitchen
Online marketing
Sociaal ondernemerschap


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: