Thom Uildriks inhuren als jonge spreker

Thom Uildriks (1999) is sociaal ondernemer en Nederlands Kampioen Pitchen. In 2015 ging Thom via zijn middelbare school naar Tanzania als vrijwilliger. Hier ontdekte hij dat jongeren vaak geen geld of geen toegang hebben tot ondergoed en herbruikbaar maandverband. Dit kan zorgen voor infecties en seksuele disfuncties. Daarnaast kan het bij meisjes er toe leiden dat zij 25% van hun opleding missen. Aangezien zij geen toegang hebben tot maandverband gaan zij tijdens menstruaties niet naar school.

Thom Uildriks bedacht samen met compagnons Spijk Geene en Elissa Glorie een oplossing, Moja! Een verantwoord ondergoed merk waarbij elke aankoop positieve impact garandeert. Voor elk verkocht stuk ondergoed wordt er ondergoed en maandverband lokaal geproduceerd in Tanzania. Vervolgens wordt dit ondergoed gedoneerd aan scholieren, altijd in combinatie met een workshop over persoonlijke hygiëne, puberteit en menstruatie.

Thom heeft samen met zijn compagnons een nieuw ‘Buy One, Give One’ model ontwikkeld wat wel impact creëert. De meeste bedrijven met een dergelijk model vergeten dat zij met gratis donaties de lokale markt beschadigen. Door lokaal te produceren heeft Thom een model weten te bedenken wat ook op lange termijn doeltreffend is.

Naast zijn maatschappelijke betrokkenheid wereldwijd is Thom Uildriks Nederlands Kampioen geworden in pitchen. Al snel kwam Thom erachter dat het een van de belangrijkste eigenschappen is van een ondernemer om goed te kunnen pitchen. Thom Uildriks won o.a. pitchwedstrijden bij de Europese Commissie in Straatsburg, bij de Rabobank en de Erasmus Universiteit in Rotterdam en haalde zo flinke investeringen binnen. De onderscheiding op deze kwaliteit van Thom kwam in 2018 toen hij gekroond werd tot Nederlands Kampioen Pitchen. Volgens de jury durft Thom je mee te nemen in zijn verhaal en is hij daarbij niet bang om met een gestrekt been het publiek te activeren. Thom deelt graag zijn tips en tricks om tot de ultieme pitch te komen.


Thom Uildriks boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Onderwerpen: 
Pitchen
Online marketing
Sociaal ondernemerschap


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: