Tom Lash inhuren als jonge spreker

Tom Lash - De Jonge Sprekers - Young Professional sprekers

Tom Lash (1994) is cabaretier en columnist. In 2012 begon zijn cabaret-carrière officieel toen hij in de finale stond van Cameretten, één van de grootste cabaretfestivals van Nederland (oud winnaars zijn o.a. Theo Maassen, Herman Finkers, Hans Teeuwen en Daniel Arends). Met destijds 18 jaar was Tom Lash de jongste finalist ooit van het festival. In 2014 maakte Tom Lash samen met Roel Meijvis een oudejaarsconference die ze na een tour langs verschillende poppodia afsloten in poptempel Paradiso in Amsterdam. 

Eind mei 2017 ging Tom Lash in première met zijn eerste avondvullende solovoorstelling Uit vrije wil. Theaterkrant.nl bekroonde de voorstelling met 3 sterren. 'Lash houdt vaardig een dik uur de aandacht vast en haalt veel lach uit de zaal. Hij heeft al genoeg charisma om het zelfbeeld van zijn publiek aan het wankelen te brengen wat betreft de overtuiging dat het objectief is, zelfstandig denkt en zich niet laat beïnvloeden. Met het door hem zelf 'genugde' slotapplaus geeft hij dat zelfbeeld nog een laatste zetje: de berm in.'

Sinds 2015 maakt Tom Lash columns voor de radio. Hij was een jaar lang te horen als wekelijkse columnist bij NPO Radio 2 en is op onregelmatige basis te horen bij het NPO Radio 1 programma De Nieuws BV.


Tom Lash boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Actualiteit
Media
Onderwijs
Filterbubbel
Seks en taboes
Beïnvloeding en manipulatie


Inzetbaar als:
Spreker
Cabaretier


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: