Wouter Kleinsman inhuren als jonge spreker

Het helpen van mensen is altijd al een passie voor Wouter Kleinsman (1989) geweest. Door de jaren heen kwam hij in aanraking met zowel mkb-bedrijven als grote bedrijven die tegen het hetzelfde probleem aanliepen: hoe bereiken ze hun doelgroepen? Op een dag heeft hij zichzelf voorgenomen om zijn uitgebreide kennis te gebruiken om bedrijven te ondersteunen om op een effectieve manier hun doelgroepen te vinden en te benaderen. Tot de dag van vandaag geniet hij iedere dag van het helpen van mensen en het is dan ook de leidraad in zijn leven.

Wouter Kleinsman is online-marketingdeskundige, blogger, trainer en enthousiaste spreker. Hij gaat geen uitdaging uit de weg als het gaat om het inspireren en activeren van ondernemers, marketeers en directeuren.

Kennis van zaken 
Sinds 2009 is Wouter actief als spreker tijdens congressen, business-meetings en andere evenementen. Hij kan bogen op brede theoretische kennis én praktijkervaring op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Door zijn ervaring in het MKB en grootbedrijven kent hij de problemen die bedrijven tegenkomen. Daardoor kan hij zich uitstekend in het publiek verplaatsen.

Brede kennis
Dagelijks vergroot hij op diverse manieren zijn kennis op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Door deze brede kennis kunt u Wouter dan ook boeken voor verschillende onderwerpen en bijeenkomsten. De thema’s van Wouter zijn:


Wouter Kleinsman boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*
 

Onderwerpen: 
Social-mediamarketing
Online marketing
Customer journey
Conversie optimalisatie
Media psychologie en online beïnvloeding


Inzetbaar als:
Spreker
Dagvoorzitter
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: