Alexander Wijninga inhuren als jonge spreker

Het verhaal van Alexander Wijninga (1994) is iets anders dan het verhaal van de gemiddelde jongeren. Toen hij 17 jaar was, startte hij met het ontdekken van de wereld van het ondernemen en sindsdien is hij er verslaafd aan. Ondernemen is een echte passie van hem!

Bij zijn eerste bedrijf had hij nog geen idee hoe het financieel allemaal werkte en deed hij wat goed voelde. Inmiddels doet hij niet meer alleen wat goed voelt, maar heeft hij veel ervaring opgedaan die hem heeft gemaakt tot wie hij nu is. Alexander Wijninga begon met een online marketing bureau wat een dienstverlening bood aan de zakelijke markt. Dit bedrijf heeft hij in 2016 succesvol verkocht waarna hij Watermelon is begonnen; een SaaS bedrijf in de klantenservice branche.

Inmiddels heeft Alexander talloze prijzen op zijn naam staan zoals “Meest veelbelovende jonge ondernemer van het jaar”, ‘Beste StartUp van het jaar” en “Best Startup of the World” (uitgroepen door SaaStr).

Ook weet Alexander als geen ander hoe het is om op je bek te gaan, heeft hij een faillissment meegemaakt en heeft hij de afgelopen jaren veel door de modder heen geploeterd. Inmiddels werken er bij Watermelon 30 mensen en zijn ze hard op weg om na de rest van Europa, ook de rest van de wereld te veroveren. Alexander is een inspirerende jonge ondernemer wie graag zijn verhaal deelt.


Alexander Wijninga boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Onderwerpen: 
Ondernemerschap
Innovatie
Klantenservice / webcare
Technologie
Start-ups
SaaS
Marketing & Sales


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: