Alexander Wijninga inhuren als jonge spreker

alexander-wijninga-jonge-spreker-boeken-inhuren-de-jonge-sprekers-watermelonHet verhaal van Alexander Wijninga (1994) is iets anders dan het verhaal van de gemiddelde jongeren. Toen hij 17 jaar was, startte hij met het ontdekken van de wereld van het ondernemen en sindsdien is hij er verslaafd aan. Ondernemen is een echte passie van hem!

Bij zijn eerste bedrijf had hij nog geen idee hoe het financieel allemaal werkte en deed hij wat goed voelde. Inmiddels doet hij niet meer alleen wat goed voelt, maar heeft hij veel ervaring opgedaan die hem heeft gemaakt tot wie hij nu is.

Alexander Wijninga begon met een online marketing bureau wat een dienstverlening bood aan de zakelijke markt. Dit bedrijf bleef ontwikkelen en werd op een gegeven moment een bedrijf waarbij er een software werd gemaakt en ontwikkelt die bedrijven konden gebruiken om WhatsApp als klantenservice te kunnen gebruiken, Watermelon wel te verstaan.

In juni 2016 won Alexander Wijninga de prijs voor "Meest veelbelovende jonge ondernemer van 2016". Een maand later in juli ging het bedrijf van Alexander failliet. Alexander heeft momenteel nog dezelfde passie en drive als eerst en hij gelooft dat alles gebeurt met een reden. Alexander Wijninga heeft een plan met een visie voor de komende 30 jaar en zal altijd door blijven gaan met ondernemen. Zo is hij op dit moment is hij CEO en Founder van Watermelon Ventures. Alexander weet wat vallen en opstaan is en is hier onder andere een inspirerende jonge spreker over. 


Alexander Wijninga boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Ondernemerschap
Innovatie
Klantenservice
Social media,
Webcare
Marketing (on- en offline)
Start Ups
Falen & winnen
Branding


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: