Alkan Çöklü inhuren als jonge dagvoorzitter

Alkan Çöklü (1994) is momenteel acteur bij o.a. de populaire dagelijkse soap GTST (Goede Tijden Slechte Tijden) en speelt in diverse andere films en series. Dit is iets wat hij tot zijn 15e jaar nooit had bedacht. Tot die tijd stond voetbal centraal in zijn leven, totdat hij in aanraking kwam met theatergroep De Gasten, voorheen genaamd Jong Rast. Vanaf dat moment wist Alkan het zeker; hij wordt acteur. Hij voegde daad bij het woord en deed auditie bij de toneelschool in Amsterdam en werd aangenomen.

Het vertellen van verhalen en presenteren is ook een passie van Alkan Çöklü en hij startte daarom een eigen YouTube-kanaal genaamd Alkan Tubbies. Dit is een kanaal met eigen gemaakte grappige sketches en vlogs. Dat blijkt succesvol want zijn fanschare groeit in rap tempo en hij wordt gevraagd om een programma te presenteren voor de NTR en een programma voor LindaTV. Tevens heeft Alkan een lange tijd gewerkt bij de KRO-NCRV als presentator van het programma Yomo. In dit programma beantwoorde hij als presentator antwoorden op maatschappelijke vragen van jongeren tussen de 15 en 26 jaar. Als acteur heeft Alkan rollen gespeld in onder andere de series: Als de dijken breken, Bechtershart, Flikken Rotterdam, Weemoedt en Smeris.

Sinds juni 2017 is Alkan Çöklü te zien in de populaire dagelijkse soap GTST en vertolkt hij de rol van Amir Nazar, een arts die gevlucht is uit Afghanistan. In 2020 wordt Alkan door de Televizier genomineerd voor ‘beste acteur’. Naast acteren en presenteren, regisseert Alkan ook. Zijn film Atilla werd daarbij geselecteerd op het NFF (Nederlands Film Festival) voor de debuut competitie.

Naast alle werkzaamheden van Alkan Çöklü is hij ook vaak op de dansvloer te vinden waar hij Afrodance en Dancehall danst. Ook heeft hij bij veel animatieseries de stemmen ingesproken.

Alkan Çöklü is een bekende dagvoorzitter en presentator voor events met een interessante achtergrond. Met zijn acteer en presenteer ervaring staat hij zijn mannetje op het podium en weet de juiste toon te raken.


Alkan Çöklü boeken als dagvoorzitter of presentator? Doe een vrijblijvende aanvraag:


Inzetbaar als:
Dagvoorzitter
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: