Bonnie Nottroth (Boncolor) inhuren als jonge spreker

Bonnie Nottroth (1992) is bekend en actief op YouTube en Instagram. Tijdens het afstuderen aan de Pabo begon ze als hobby een YouTubekanaal met vlogs over haar leven in Rotterdam. Met haar kanaal 'Bij Bonnie' neemt ze de kijkers mee in haar leven. Ze had niet durven dromen dat ze een jaar later haar grootste hobby haar werk kon noemen en dat op dit moment haar video’s 530.000 keer per maand bekeken worden.

Bonnie Nottroth wil mensen graag inspireren met haar verhaal, zoals hoe ze na een korte tijd op YouTube samen heeft kunnen werken met bedrijven zoals HEMA, Funda, NS en het Ministerie van OCW. Daarnaast is het bijzonder hoe ze vanaf het begin zo’n hechte band met haar volgers op heeft kunnen bouwen, waardoor ze zelfs toen ze minder abonnees had (maar hoge engagement), al snel van YouTube haar baan heeft kunnen maken.

Ze geeft regelmatig masterclasses en workshops over YouTube. In grote lijnen presenteert ze over 3 onderwerpen:

- Beginnen met YouTube en filmpjes maken – In deze workshop vertelt ze over de behind the scenes kant van YouTube en het beginnen met filmpjes maken. Hierin komen veel praktische tips naar voren en kunnen de deelnemers zelf op pad gaan met hun telefoon om een filmpje te maken.
- Influencer marketing voor bedrijven – Bedrijven zetten steeds vaker influencers in, maar niet altijd op de juist manier. Bonnie Nottroth helpt hen graag dit effectief te doen vanuit een insiders perspectief. Ook kan ze bedrijven leren hoe ze zelf op een toegankelijke manier filmpjes kunnen maken of hun instagram kunnen inzetten ter promotie van hun bedrijf.
- Vloggen en online veiligheid – Deze workshop is vooral geschikt voor kinderen en jongeren en heeft ze o.a. op de HEMA vlog academy gegeven. Hierbij bespreekt ze met jongeren de leuke, maar ook gevaarlijke kanten van online je leven delen.

Bekijk het YouTubekanaal van Bonnie Nottroth: www.youtube.com/bijbonnie


Bonnie Nottroth boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Onderwerpen: 
YouTube
Vloggen
Influencer marketing


Inzetbaar als:
Dagvoorzitter
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: