Bram Thomassen inhuren als jonge spreker

De Jonge Sprekers - Bram Thomassen boeken als jonge sprekerBram Thomassen (1994) is een bevlogen levensverteller uit Heesch, bij Oss. Bram’s jonge leven kenmerkt zich door de constante overwinningsroes waarin hij optimistisch verkeert. Maar die levensinstelling kent een verleden.

Toen Bram 8 jaar was kreeg hij zijn eerste hersentumor. Deze bleek gelukkig goedaardig en operabel. Het gehele gezin pakte de draad weer op. Men genoot van elkaar en leerde als mens veel van hun meervoudig gehandicapte oudste zoon en broer Rob.

De drie jongens groeiden ieder op eigen wijze op. Bram, inmiddels 14 moest weer op controle voor zijn tumor en wat bleek… Een tweede tumor had zich genesteld in het hoofd van Bram. Een kwaadaardige niet operabele dit keer.

Bram werd bestraald en genas. De littekens van de bestraling zijn gelukkig niet helemaal zichtbaar; Bram loenst wat, heeft geheugenproblemen, is rechtszijdig verlamd en heeft epilepsie.

Hoe Bram daarmee omgaat? Bram speelt inmiddels zijn leven voor volle zalen in de door P.A. Producties geproduceerde voorstelling ‘Draadje los…’, een inspirerend uur van zang, anekdotes en prachtige verstilde momenten waarin je door een lach en een traan gaat maar de zaal met minimaal een glimlach verlaat. Naast een gehele voorstelling spreekt Bram ook graag voor groepen. Hij inspireert en raakt met zijn levensverhaal, zijn innemende lach, humor en is een absolute aanrader om de positiviteit naar boven te krijgen!


Bram Thomassen boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*
 

Onderwerpen: 
Positiviteit
Ups & downs
Doorzettingsvermogen


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: