Britt van Smeerdijk inhuren als jonge spreker

Britt (1992) is eigenaresse van het videobedrijf Booming Productions*. Zij gelooft erin dat merken zelf zenders kunnen zijn met eigen geproduceerde videocontent en ze hierbij televisie niet meer nodig hebben. Bedrijven maken op dit moment niet optimaal gebruik van de kracht van video en daar brengt Britt heel erg graag verandering in. Met veel enthousiasme, humor en inspirerende voorbeelden uit de praktijk, hoopt ze bedrijven over te halen om meer met video te doen. Na afloop van haar videotalks ga je gegarandeerd weg met een hoofd vol inspiratie en veel video-ideeën.

Naast het spreken over video, videomarketing en YouTube, praat Britt van Smeerdijk graag over ondernemen. Na haar studie Journalistiek wist ze al vrij snel dat ze eigen baas wilde worden. Op haar 24ste werd deze droom werkelijkheid en richtte ze haar bedrijf op. Daarnaast werd ze in 2018 verkozen tot Freelancer of the Year.

Britt van Smeerdijk is continu bezig met hoe ze het maximale uit haar bedrijf kan halen, maar ook hoe ze met haar kennis anderen (jonge) ondernemers kan helpen. Dit doet ze o.a. op haar eigen YouTube kanaal waar ze een kijkje geeft in haar leven als ondernemer en tips deelt. Niet alleen omdat ze het belangrijk vindt dat ondernemers van elkaar kunnen leren, maar ook omdat ze een voorbeeld voor jonge meisjes wilt zijn. Ze hoopt meiden te laten zien dat ze hun eigen hart mogen volgen en alles kunnen bereiken wat ze maar willen.

*Booming Productions geeft strategisch advies op het gebied van online video, managet YouTube channels (als één van de weinige in Nederland) en creëert en produceert sterke online videocontent. Booming Productions heeft bijvoorbeeld al mooie webseries gemaakt voor NOC*NSF, Beachmasters en Heineken/Jillz en videostrategieën geschreven voor DUO, KNAB en Rituals.


Britt van Smeerdijk boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen:
Videomarketing
YouTube voor bedrijven/merken
Zakelijk vloggen
Prestatiedruk
Zelfontplooing
Succesvol en bewust leven


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: