Carmen van de Beek inhuren als jonge spreker

Carmen van de Beek (1999) richtte in 2016 op haar 16e haar bedrijf Peer Panels op. Het bedrijf is ontstaan vanuit de gedachte dat oudere generaties en jongere generaties elkaar telkens misliepen. Als koppelstuk tussen de jongere en oudere generatie helpt ze bedrijven met het boeien en binden van jongeren tussen de 12 en 30 jaar. Generatie Y, Z en Alpha: overal weet ze over te vertellen. Het koppelen van generatietrekjes aan marketinguitingen zorgt ervoor dat ze jongeren binnen no-time weet te boeien en te binden.

Begin 2019 vertelt ze openhartig over haar ondernemerslessen als millennial, tijdens haar TED talk in Nijmegen. De millennials en Generatie Z groeien op in een wereld met technologie. Door de ambitie van de jeugd van tegenwoordig starten er steeds meer jonge ondernemers. Valkuilen liggen voor deze generatie vol op de loer: wanneer grote doelen niet voor hun 30e zijn behaald, dan krijgt deze generatie het gevoel dat ze hebben gefaald, waardoor er mogelijk een burnout ontstaat. Dat niet alleen, naast werken willen jongeren tegenwoordig ook graag meerdere studie’s tegelijk volgen, de hele wereld zien én miljoenen verdienen. Allemaal tegelijk, en het liefst voordat ze 30 zijn. De Millennials worden hierdoor ook wel de prestatiegeneratie genoemd.

Carmen spreekt graag over waarom jongeren zich op een bepaalde manier gedragen, maar ook over hoe je marketingtechnisch jongeren het beste kunt boeien en binden aan je bedrijf of merk. De combinatie van een goed verhaal, interactie, kennis en humor zorgen ervoor dat Carmen’s verhalen herkenbaar en verhelderend zijn op het gebied van jongeren bereiken.
Eerder nam Carmen deel als jongerenexpert in items van NPO 5, FunX, RTV-Oost, RN7 en de Persgroep. In 2016 won ze 'Beste ZomerOndernemer van Overijssel' en werd ze 3e in de landelijke finale van ZomerOndernemer. In 2017 won ze Startup Weekend Zwolle met de Deploy app, een Job Tinder voor jongeren, waar ze later een ton investering voor heeft gehaald. Eind 2019 nomineerde Lenovo Carmen voor jonge visionair van het jaar.

"De jongere generatie is de állermooiste doelgroep die er is, mijn passie voor hun wil ik maar al te graag delen."


Carmen van de Beek boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Millennials
Generatie Z
Burn-out


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: