Casper Lemmen inhuren als jonge spreker

Mensen inspireren om de wereld te ontdekken! Dit is waarom Casper Lemmen (1993) het bedrijf Grenzelooswerk heeft opgericht. Grenzelooswerk houdt zich sinds 2015 bezig met internationale arbeidsbemiddeling. Via het online platform zijn er inmiddels al duizenden avonturiers geholpen aan een baan in het buitenland. De klanten variëren van grote bedrijven als Amazon, Zalando en Sixt voor vaste banen tot aan clubs op Ibiza en Mallorca voor vakantiewerk.

Casper Lemmen kwam op het idee voor het platform nadat hij zelf in een discotheek in Lloret de Mar werkte en al gauw verantwoordelijk werd voor de werving van nieuw personeel. Hier ontdekte hij dat er veel meer mensen geïnteresseerd waren naar een werkplek in het buitenland dan hij beschikbaar had. Casper Lemmen bedacht tijdens zijn studie Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Leeuwarden de oplossing, Grenzelooswerk. Zijn middelbare schoolvriend Rémon Wobbema hielp hem met de realisatie van het platform. Ze zagen een gat in de markt en vanuit een schoolopdracht groeide het door tot een echte onderneming. In 1,5 jaar tijd groeide het team van twee naar vijfendertig mensen.

Casper Lemmen ziet zijn jonge leeftijd als een groot voordeel. Door een jong en onbevangen instelling spreken ze de doelgroep aan en kunnen ze snel schakelen. In korte tijd is er veel geleerd en dit straalt Grenzelooswerk ook uit. Met een bedrijfsvoering gebaseerd op Holacracy geloven ze erin dat je iedere werknemer vrijheid en ruimte moet geven om te ontwikkelen.

Dat Casper vol ambitie zit bewijst hij wel door naast de Nederlandse markt ook actief te zijn op de Duitse markt met Grenzenlosarbeiten. Het ondernemersplatform Sprout riep hem uit tot meest veelbelovende jonge ondernemer van het jaar 2018 en Casper won daarnaast de categorie Business Hero bij de Jonge 100. Werken in het buitenland is volgens Casper Lemmen meer dan alleen werk, het is nieuwe culturen ontdekken en ervaringen op doen om nooit te vergeten. Hij sluit dan ook niet uit de internationale arbeidsmarkt verder te veroveren, want de toekomst is grenzeloos!


Casper Lemmen boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Start-up
Ondernemerschap
Neuromarketing
Het nieuwe werken - Holacracy
International arbeidsbemiddeling


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: