Daniel Godinho Veiga inhuren als jonge dagvoorzitter

Daniel Godinho Veiga (1990) is presentator bij EditieNL (RTL 4). Daniel is een veelzijdige journalist die veel ervaring heeft met het leiden van gesprekken. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een goede voorbereiding, die op het evenement zelf ook helemaal los gelaten kan worden. Daniel anticipeert makkelijk op nieuwe situaties en is bijzonder creatief. Anderen omschrijven hem als vlot en snel. Zonder daarbij de inhoud te verliezen.

In 2020 maakte hij de documentaire STEUN: Hoe Hasselt vecht tegen het coronavirus. Voor deze documentaire verbleef hij een week op een schip in Hasselt om persoonlijke verhalen op te halen in het zwaar getroffen stadje. De documentaire werd uitgebreid besproken bij Op1 en uitgezonden door WNL op NPO1.

Naast het presenteren van programma's doet Daniel ook verslag van sportwedstrijden voor RTV Oost. Voor het radioprogramma De Oosttribune doet hij commentaar bij wedstrijden uit het betaalde voetbal en maakt hij een wekelijkse podcast. Daarnaast doet hij verslag van alle toonaangevende (sport)evenementen in de provincie. Zo was hij in 2019 debatleider bij het slotdebat voor de provinciale verkiezingen.

Als journalist zit Daniel bovenop het nieuws. Door zijn ervaring in het leiden van gesprekken voor radio en tv weet hij als geen ander hoe je een event moet leiden. Door zijn aanpassingsvermogen weet hij bovendien ook op een leuke en vlotte manier de gasten bij het gesprek te betrekken.


Daniel Godinho Veiga boeken als dagvoorzitter? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Inzetbaar als:
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: