Ebel Slijp inhuren als jonge spreker

Ebel Slijp (1993) was 19 jaar toen hij begon met ondernemen en is het brein achter Refreshworks, een groeiend bedrijf met 14 man personeel. Refreshworks gebruikt datagedreven marketing technieken uit Silicon Valley voor merken als MAERSK, Swishfund, Ziggo en AkzoNobel.

Daarnaast werkt Ebel Slijp parttime aan het door Elon Musk geïnitieerde project als Senior Operations Manager voor Hyperloop Transportation Technologies inc, een wereldwijd initiatief om onze wereld te ondersteunen op weg naar een nieuwe, snelle en groene manier van transport.

Zijn stem klinkt u wellicht bekend aangezien Ebel regelmatig te horen is op BNR tijdens het wekelijkse ondernemerspanel.

Ebel Slijp vertelt enthousiast over het leven de uitdagingen van een jonge ondernemer, de mogelijkheden van marketing en hoe je als bedrijf jezelf klaarstoomt voor de toekomst.

“Ebel is niet alleen een veelbelovende jonge ondernemer, hij is ook een gedreven spreker. Op een natuurlijke en innemende manier weet hij het publiek te inspireren met zijn persoonlijke verhaal. Ebel laat zien dat er meer mogelijk is dan je denkt, of je nu ondernemer bent, student of CEO.”

Esther Oostrom - Head of brand & media @ Aegon


Ebel Slijp boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Onderwerpen: 
Jong ondernemen
Hyperloop
Growth Hacking
Data-driven marketing


Inzetbaar als:
Spreker
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: