Ebel Slijp inhuren als jonge spreker

Ebel Slijp (1993) was 19 jaar toen hij begon met ondernemen. Ebel is de eigenaar van Motion studios | Digital Agency Refreshworks, een bedrijf met 14 man personeel. Refreshworks creëert data gedreven marketingstrategieën en produceert video’s, animaties, websites en advertenties. Het bedrijf van Ebel werkt voor merken zoals KLM, Rabobank, Albert Heijn, Specsavers en Ziggo. Daarnaast werkt Ebel voor artiesten, zo mocht hij bijvoorbeeld op zijn 22ste een clip produceren voor de Amerikaanse actrice en zangeres Miley Cyrus en recent een clip voor de Nederlandse rapper Ronnie Flex.

In 2015 was Ebel Slijp één van de 21 geselecteerde mensen van over de hele wereld om deel te nemen aan de eerste Growth Hacking Academy in Europa (opgezet door Facebook). Ebel maakt gebruik van data-driven technieken die hem in staat stellen om de groei van zijn klanten te ondersteunen, op basis van wetenschappelijke marketing.

Daarnaast werkt Ebel Slijp aan het door Elon Musk geïnitieerde project als Senior Operations Manager voor Hyperloop Transportation Technologies inc, een wereldwijd initiatief om onze wereld te ondersteunen op weg naar een nieuwe, snelle en groene manier van transport.

Ebel Slijp vertelt enthousiast over het leven van een jonge ondernemer en welke uitdagingen dat met zich mee brengt. Daarnaast spreekt Ebel en geeft hij workshops over onder andere growth hacking. Ieder publiek weet Ebel te inspireren.


Ebel Slijp boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Jong ondernemen
Hyperloop
Growth Hacking
Data-driven marketing


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: