Gaetana Ferla inhuren als dagvoorzitter

Gaetana Ferla (1991) is dagvoorzitter, presentator en moderator op evenementen. Ze omschrijft zichzelf als een mix van Hollandse nuchterheid en Italiaanse passie.

Gaetana heeft een achtergrond in zowel journalistiek als communicatie, waardoor zij als geen ander weet hoe belangrijk goede voorbereiding is. Snel denken, goede, kritische vragen durven stellen en goed op de inhoud, dat is hoe opdrachtgevers Gaetana typeren. Altijd vol enthousiasme en met een vleugje zelfspot en humor.

Het ontzettend goed voorbereid zijn staat bij haar als een paal boven water, daarmee kan ze zowel kritisch, begripvol en uitdagend voor het gesprek zijn. Ook denkt Gaetana graag mee in het voortraject over het programma. De ervaring van andere evenementen neemt ze hierin ruimschoots mee, ze heeft ervaring in zowel fysieke als online en hybride evenementen.

Als dagvoorzitter staat Gaetana jaarlijks op het podium voor diverse opdrachtgevers: van hogescholen tot ministeries en van verenigingen tot bedrijven. Die variatie komt voort uit een snel aanpassingsvermogen en een grote interesse, waardoor ze voor een breed scala aan onderwerpen ingezet kan worden.


Gaetana Ferla boeken als dagvoorzitter? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Inzetbaar als:
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
1500 - 2500


Voor boekingen en/of vragen: