Jalal Selmani inhuren als jonge spreker

Jalal Selmani boeken als jonge spreker - Sprekersbureau De Jonge Sprekers

Jalal Selmani (1992) levert als energieke, vrolijke duizendpoot op diverse fronten zijn bijdrage aan het Nederlandse medialandschap: online, via televisie, print en op de radio!

Momenteel is Jalal een van de ambassadeurs van Vullen of Voeden, de landelijke gezondheidsbeweging van Wilfred Genee. Als reporter maakt hij reportages over gezond leven voor RTL 7 en online. Ooit behoorden ongezonde snacks tot zijn dagelijkse voeding. Nu eet Jalal juist teveel groente en drinkt hij meer wortelsap dan de gemiddelde Nederlander. Verder is Jalal Selmani food-entrepreneur en partner bij BlueBox Vending, een gezonde cateraar. Samen met 3 andere compagnons voorziet hij Nederlandse topbedrijven van gezondere snacks en maaltijden.

Bijzonder is dat Jalal Selmani direct na zijn stage bij RTL Z toestemming kreeg om zijn zelfbedachte format The Business Battle (een talentenjacht voor jonge werkzoekenden) te produceren en te presenteren. Als 23-jarige producent gaf hij leiding aan ruim 30 man. Het gevolg: een mooie notering in de Kleurrijke Top 100 en een nominatie voor DeMediaBelofte2016!

Bij zijn mentor Wilfred Genee kijkt hij regelmatig mee achter de schermen bij BNR Nieuwsradio, waar hij op dit moment concept-ontwikkelaar is. Regelmatig geeft Jalal Selmani als business-deskundige zijn adviezen in het programma WorX van NPO FunX en is hij af en toe gastcolumnist voor Broadcast Magazine, het grootste mediavakblad van Nederland. Hij schrijft hierbij over zijn eigen media-ervaringen en over de nieuwe media.


Jalal Selmani boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Onderwerpen: 
(Nieuwe) Media
Gezondheid
Lifestyle
Ondernemerschap
Marketing (specialisatie: personal branding, netwerken)


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: