Jason Fredrick van Eunen inhuren als jonge spreker

Een wereld vol met nieuwsgierigen! Deze visie verwezenlijkt Jason Fredrick van Eunen (1995) met zijn bedrijf Nieuwsgierig Denken. Zijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid en enthousiasme over hoe de wereld werkt en wat mensen drijft, laat hem nooit stoppen met leren en zichzelf te ontwikkelen. Als jonge spreker deelt hij deze passie voor een leven lang ontwikkelen met zijn publiek en laat hij hen kennismaken met de kracht van nieuwsgierig zijn voor organisaties, het onderwijs en persoonlijke groei.

We zijn allemaal wel eens nieuwsgierig. Maar… onderzoeken laten zien dat onze nieuwsgierigheid afneemt naarmate we ouder worden. Jason’s studies over creativiteit en innovatie in het binnen- en buitenland brachten hem cruciale inzichten over het belang van nieuwsgierig blijven kijken naar elkaar én de wereld. Tegenwoordig zitten we snel in de modus automatische piloot dat onze nieuwsgierige momenten aan ons voorbij vliegen óf we durven onze creatieve ideeën en prangende vragen niet te stellen; met minder creativiteit, innovatie en oprechte interesse als gevolg.

Er is gelukkig nog niks verloren. Jason laat zien dat het trainen van nieuwsgierigheid op elke leeftijd en op elk moment kan. In zijn presentaties en workshops neemt hij zijn publiek mee in de wereld van nieuwsgierigheid met een activerend, inspirerend en wetenschappelijk onderbouwd verhaal. Jason wakkert bewustwording aan over het belang van nieuwsgierig zijn voor verhoogde creativiteit, werkplezier en aanpassend vermogen en geeft daarnaast praktische handvaten waar zijn publiek direct mee aan de slag kan. Nieuwsgierig zijn was nog nooit zo leuk en makkelijk.

Via zijn eigen nieuwsgierigheid weet Jason in te spelen op zijn publiek en prikkelende vragen te stellen. Met Jason als jonge spreker krijg je een energieke presentatie die naast inspiratie juist ook aanzet tot denken én actie.


Jason Fredrick van Eunen boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Onderwerpen: 
Nieuwsgierigheid
Leven lang leren en ontwikkelen
Creativiteit & innovatie
Educatie / Onderwijs
Persoonlijke ontwikkeling
Motivatie


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: