Jonge dagvoorzitters

Onze jonge dagvoorzitters zijn Young Professionals, maximaal 35 jaar, en zijn toonaangevend voor de nieuwe generatie ondernemers en professionals. 

Met ruime ervaring zijn onze jonge dagvoorzitters een toegevoegde waarde voor ieder event. Op veel podia hebben onze Young Professionals inmiddels op diverse events, symposia of bijeenkomsten gesproken.

Een Young Professional dagvoorzitter zorgt voor een frisse, jonge en energieke kijk op het programma. Wij adviseren graag bij het selecteren van een jonge dagvoorzitter.

Voor meer informatie over een jonge dagvoorzitter klik je eenvoudig door naar het desbetreffende profiel. 

“Dag, ik ben Cas en help je graag bij het vinden van de juiste dagvoorzitter of presentator. Samen met jou bespreek ik graag wat geschikte dagvoorzitters voor jouw event zijn. Contact ons gerust en dan denken wij graag met jou mee.”
Cas Meijerink – Eigenaar & Oprichter

Jesse van Doren

(1996)
Jesse is Growth Hacker en bekroond tot 'meest beloftevolle ondernemer' van Nederland. Jesse is een dagvoorzitter met ruime kennis over technologie, growth hacking en innovatie.

Tarief: 2500 - 3500 euro

Lotte Leufkens

(1992)
Lotte is oprichtster van CloudCuddle, een unieke bedtent voor gehandicapte kinderen. Als dagvoorzitter met uitstek geschikt voor: zorg, innovatie en studenten.

Tarief: 1000 - 2000 euro

Tim Senders

(1990)
Tim Senders brak door met het TV-programma Streetlab. Op dit moment maakt Tim diverse kinderprogramma's op NPO 3 en tevens zijn eigen documentaires. Tim is een dagvoorzitter met humor en energie.

Tarief: op aanvraag

Bonnie Nottroth

(1992)
Bonnie is YouTuber waar ze met 'Bij Bonnie' video's over haar leven in Rotterdam maakt welke maandelijks meer dan 500.000 keer worden bekeken.

Tarief: op aanvraag

Kai Vermaas

(1991)
Door Kai zijn achtergrond in de Psychologie, Filosofie en Succesmaterie is hij in staat om de meest complexe theorieën terug te brengen naar simpele, pragmatische inzichten op het podium.

Tarief: 1500 - 2500 euro

Jeroen Holtrop

(1991)
Jeroen is presentator voor o.a. De Telegraaf en interviewt met regelmatig bekend en onbekend Nederland. Als dagvoorzitter heeft Jeroen belezen en scherpe interviewtechnieken.

Tarief: 1500 - 4000 euro
Esmée Pater - jonge spreker boeken bij De Jonge Sprekers

Esmée Pater

(1990)
Esmée Pater is een serial entrepreneur en richte onder andere Jobsome.nl op, de Tripadvisor van de arbeidsmarkt. Als dagvoorzitter gaat Esmée geen discussie uit de weg.

Tarief: 1500 - 2500 euro
Tom Jessen - De Jonge Sprekers - Jonge Dagvoorzitter - inhuren en boeken via dejongesprekers.nl

Tom Jessen

(1989)
Tom Jessen weet het publiek voor zich te winnen met zijn charme en grote kennis van zaken. Door de journalistieke achtergrond van Tom Jessen is hij in staat een onderwerp/thema snel te doorgronden en eigen te maken.

Tarief: 2000 - 3000 euro

Leonie van der Grinten

(1989)
Leonie is strafrechtadvocate en staat ook wel bekend als Meester Leonie. Met haar advocatuur achtergrond is Leonie een nieuwsgierige dagvoorzitter met veel kennis en ervaring.

Tarief: 1000 - 2000 euro
Nick Kiran - jonge spreker boeken inhuren de jonge sprekers innovatie technologie ondernemer 3 - JPEG

Nick Kiran

(1992)
Nick Kiran begon in 2016 de eerste podcast volledig gericht op innovatie in Nederland, De Wereld van Morgen Podcast. Nick is een dagvoorzitter met gedachten die de tijd ver vooruit zijn. Een scherpe dagvoorzitter met een knipoog en een brede glimlach.

Tarief: 1500 - 2500 euro

Ebel Slijp

(1991)
Op zijn 19e begon Ebel Slijp met ondernemen en is inmiddels eigenaar van een bedrijf met 14 man personeel. Ebel richt zich op data gedreven marketingstrategieën en produceert video's voor onder andere Ronnie Flex. Een dagvoorzitter met veel kennis over de online wereld van data.

Tarief: 2500 - 3500 euro

Milou van Elburg

(1990)
Milou van Elburg is een innovator. Als bedrijfskundige met een sterke specialisatie op innovatie kan ze het publiek op humoristische en inspirerende wijze meenemen in het organiseren van innovatie.

Tarief: 1500 - 2500 euro

Milan van der Meulen

(1994)
Milan is medeoprichter van zonne-energie leverancier enie.nl. Als dagvoorzitter beschikt Milan over ruime kennis en ervaring over: energietransitie, duurzaamheid en klimaatverandering.

Tarief: 1500 - 3000 euro

Alkan Çöklü

(1994)
Alkan Çöklü is momenteel acteur bij o.a. de dagelijkse soap GTST en speelt in diverse andere films en series. Als energieke dagvoorzitter en presentator staat hij graag voor de camera en op het podium.

Tarief: op aanvraag

Gaetana Ferla

(1991)
Gaetana Ferla is dagvoorzitter, presentator en moderator op evenementen. Ze omschrijft zichzelf als een mix van Hollandse nuchterheid en Italiaanse passie. Gaetana heeft een achtergrond in zowel journalistiek als communicatie.

Tarief: op aanvraag

Tonke de Jong

(1990)
Tonke de Jong is medisch ingenieur en wetenschapper. Vanuit deze kennis en passie is zij als dagvoorzitter met uitstek geschikt voor events in de sector wetenschap, technologie en zorg.

Tarief: 1500 - 2500 euro

Boudewijn Koops

(1985)
Boudewijn Koops is een artistieke duizendpoot en cultureel ondernemer. Verbinding, interactie en oprechte betrokkenheid zijn voor hem de sleutel tot een mooie ontmoeting en een succesvol evenement.

Tarief: 1500 - 4500 euro

Daniel Godinho Veiga

(1990)
Daniel is presentator bij RTV Oost en het NOS Journaal Regio. Anderen omschrijven hem als los, vlot en creatief. Altijd goed voorbereid en door zijn journalistieke achtergrond goed in staat om moeilijke thema's terug te brengen naar de kern.

Tarief: op aanvraag

Maxime Coesèl

(1991)
Maxime Coesèl is presentator en dagvoorzitter voor diverse soorten (online) events. Ze zet sprekers en gasten in hun kracht voor een juiste energieke totaalbeleving op het podium.

Tarief: 1000 - 2000 euro
Marijke Brouwer

Marijke Brouwer

(1989)
Marijke Brouwer is een energieke presentator en dagvoorzitter. Door haar ervaring met presenteren voor RTV Oost en achtergrond in de communicatie maakt Marijke het publiek nog enthousiaster.

Tarief: 1500 - 2500 euro

Tim Schouten

(1994)
Tim Schouten is een dagvoorzitter met een voorliefde voor maatschappelijke thema's. Met de nodige camera- en acteerervaring is Tim ook geschikt voor online events.

Tarief: 1000 - 2000 euro

Laureen Peskens

(1990)
Laureen Peskens is een allround presentatrice en gespreksleider in de duurzaamheid- en energietransitie en Bestuurlijk Nederland. Waar ze in haar privé de focus legt op de kleine veranderingen, zoekt zij in het werkveld de synergie tussen alle partijen.

Tarief: op aanvraag

Bekijk ons Talent Agency

Op zoek naar een ander talent? Sprekers, event concepten, presentatoren, acteurs. Wij denken graag met je mee. Kijk alvast naar de andere talenten bij ons Talent Agency: www.txlxnt.nl

TXLXNT. 

Talent met als klinkers een X.
De X van diversiteit. Onze kernwaarde.

“Dag, ik ben Cas en help je graag bij het vinden van de juiste dagvoorzitter of presentator. Samen met jou bespreek ik graag wat geschikte dagvoorzitters voor jouw event zijn. Contact ons gerust en dan denken wij graag met jou mee.”
Cas Meijerink – Eigenaar & Oprichter

Waarom Sprekersbureau De Jonge Sprekers?