Lindy Bremer inhuren als jonge spreker

Lindy Bremer (1994) is danseres en spreker. Ze is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Hierna heeft ze wereldwijd mogen optreden in onder andere Libanon, Slowakije, Polen, Duitsland, Frankrijk en Hongarije.

In 2016 heeft ze er voor gekozen om zich niet langer te binden aan een dansgezelschap en houdt Lindy Bremer zich sindsdien bezig met haar onderneming waar ze de opening creëert voor festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en musea. Ze heeft onder andere werk mogen maken voor de TU Delft, Bijenkorf, Loey Awards en Radio 4. Haar passie als spreker liep vrijwel parallel met haar passie voor dans. Al tijdens haar studie sprak Lindy op diverse evenementen zoals het Prinses Beatrix Spierfonds of de Big Day in de Doelen (Rotterdam). Momenteel geeft Lindy Bremer voor een groot deel presentatie trainingen. Tijdens haar training legt Lindy de focus onder andere op hoe je je lichaam inzet en hoe je een podium eigen maakt.

Als jonge spreker gaat Lindy Bremer vooral in op motivatie en inspiratie. Maar ook op hoe je er achter komt waar jouw passie ligt. Een eindeloze drijfveer in jezelf ontdekken en die optimaal inzetten. Wat is een sportersmentaliteit en hoe kan je zo'n mindset inzetten op de werkvloer, zowel als werkgever als werknemer. Lindy Bremer geeft ook fysieke workshops, waarin ze een team/bedrijf leert hoe je verbinding maakt en hoe je elkaar beter kan vertrouwen. Lindy zorgt voor een goede dosis aan inspiratie, plezier en energie en weet je als geen ander op een prettige manier uit je comfort zone te krijgen!


Lindy Bremer boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Kunst & Cultuur
Presenteren
Gezondheid
Motivatie
Sportersmentaliteit


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: