Marieke Schouten inhuren als jonge spreker

Een goed verhaal zegt meer dan duizend foto’s. Marieke Schouten (1998) is food innovator, storyteller en ondernemer binnen de verduurzamende food sector. Marieke Schouten is de oprichter van World Food Producers. Met haar bedrijf legt ze grote wereldwijde voedselvraagstukken vast met bijbehorende oplossingen. Dit doet ze in korte YouTube video’s en op Instagram en TikTok. Marieke haar doel hiermee is om jongeren wereldwijd te laten zien wat er allemaal wél mogelijk is. Naast dat ze deze content voor haar eigen bedrijf World Food Producers maakt, geeft ze ook regelmatig advies over content en marketingstrategieën bij andere bedrijven.

Marieke Schouten haar missie is om zoveel mogelijk mensen het zelfvertrouwen en de handvatten te geven om stap voor stap te verduurzamen. Dit begint voor Marieke bij het delen van voorbeelden vanuit zoveel mogelijk verschillende culturen. Als award-winnend onderneemster, spreekt ze regelmatig over ondernemen vanuit je eigen drijfveren en over het maken van impact met storytelling. Daarnaast geeft Marieke regelmatig een workshop over innovatievraagstukken, waarbij het publiek een dagdeel lang actief aan de slag gaat.

Marieke weet jong en oud te boeien door haar nuchtere kijk op de meest complexe vraagstukken. Marieke ziet bijvoorbeeld de grote technologische innovaties in Nederland, maar is ook bij kleine koffieboeren in het Costa Ricaanse regenwoud geweest. Door de voorbeelden en verhalen uit verschillende culturen, is het verhaal van Marieke Schouten altijd een tastbaar en inspirerend verhaal.


Marieke Schouten boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:


Onderwerpen: 

Duurzaam voedselsysteem
Storytelling
Innovatie


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: