Martijn van Tongeren inhuren als jonge spreker

Martijn van Tongeren (1993) is een jonge ondernemer en eigenaar van vijf bedrijven (IMU BV, Phoenix BV, Plug&Pay BV, Huddle BV en Salespassie BV). De gemene deler onder deze bedrijven? Online Marketing. Martijn is specialist op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), conversieoptimalisatie, marketingfunnels en communitybuilding.
De IMU (die hij samen met zijn compagnon Tonny Loorbach runt) is het bekendste online marketing platform van Nederland. In april 2019 vulden zij het AFAS Circustheater met 1800 ondernemers die een dag lang werden ondergedompeld in het vak online marketing. Het is Martijn's doel om online marketing zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen die een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld met zijn of haar business.
De grootste uitdaging voor ondernemers die met online marketing aan de slag gaan is te weten waar ze zich precies op moeten focussen en waar de snelste groei zit. Doordat Martijn met honderden ondernemers en websites heeft gewerkt, kan hij mensen in korte tijd een aantal inzichten geven waarmee hun online strategie vele malen effectiever zal worden.
Martijn kan in korte tijd ingewikkelde processen en theorieën concreet en toegankelijk maken. Door zijn praktijkervaring komt hij met duidelijke praktijkvoorbeelden die mensen direct snappen en ook kunnen vertalen naar hun eigen business. Ondernemers en marketeers komen vaak bij Martijn omdat ze meer resultaat met hun website willen behalen.

Martijn van Tongeren boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Online marketing
Conversie optimalisatie
Neuromarketing
Communitybuilding
Marketingfunnels
Zoekmachine optimalisatie
Ondernemerschap


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: