Milan van der Meulen inhuren als jonge dagvoorzitter

Milan van der Meulen (1994) is een klimaatambassadeur en ondernemer. In 2013 richtte hij samen met zijn broer Patrick enie.nl op. Enie.nl is een landelijke zonne-energie leverancier die mensen en bedrijven laat overstappen op zelf opgewekte duurzame energie om zo een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland.

In 2015 werd Milan van der Meulen benoemd tot Climate Reality Leader na een opleiding van de voormalige Vicepresident van de Verenigde Staten, Al Gore. Waarna hij sinds 2016 betrokken is bij het regio-management voor het Climate Reality Project in de Benelux. Op deze manier heeft hij zich gecommitteerd aan een dynamische groep van internationale wereldveranderaars die het debat over klimaatproblemen en duurzaamheid vormgeven. Daarnaast werd Milan in 2016 gerankt in de top 3 beste jonge ondernemers van Nederland, geselecteerd door het gerenommeerde ondernemersplatform Sprout, en staat hij al drie jaar op rij in de Duurzame Jonge 100.

De kennis en ervaring van Milan van der Meulen zorgen voor een professionele dagvoorzitter die geen dialoog uit de weg gaat over onder andere energietransitie, duurzaamheid
en de klimaatverandering. Regelmatig treedt Milan samen met zijn broer op Patrick. Afhankelijk van het event en de dynamiek is dit ook een mogelijke toevoeging als spreker en dagvoorzitter.


Milan van der Meulen boeken als dagvoorzitter? Doe een vrijblijvende aanvraag:


Inzetbaar als:
Dagvoorzitter
Spreker


Prijsindicatie:
1500 - 3000 euro


Voor boekingen en/of vragen: