Milou van Elburg inhuren als jonge spreker

Milou van Elburg (1990) is ondernemer en gespecialiseerd in innovatie. Tijdens haar keynote neemt ze haar publiek op humoristische wijze mee in het organiseren van innovatie. Op basis van onderzoek en haar eigen ervaring concludeert ze waarom innovatie zo vaak faalt: we maken dingen waar de doelgroep geen behoefte aan heeft!

Tijdens haar presentatie leert het publiek hoe je dit kan voorkomen. Ze laat de waarde zien van experimenteren, itereren en goedkoop falen. Ze doet dit terwijl ze haar publiek regelmatig een lach op het gezicht bezorgt. Haar verhaal is afgestemd op de doelgroep en toepasbaar voor start-up’s, MKB bedrijven, corporates en overheidsorganisaties.

Als bedrijfskundige met een sterke specialisatie op innovatie spreekt Milou wekelijks voor grote en kleine groepen. Daarnaast helpt ze grote en kleine organisaties met innovatie vraagstukken. Ze werkt intensief samen met onder andere Rabobank, provincie, Avans Hogeschool en een regionale zorgorganisatie. Haar ervaringen verwerkt ze in haar presentatie. Hierdoor is het altijd aansprekend, praktisch, inspirerend en vermakelijk om naar haar te luisteren.

Milou is inzetbaar als spreker, dagvoorzitter en als trainer van een interactieve innovatieve workshop.


Milou van Elburg boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Innovatie
Ontwikkeling van nieuwe businessmodellen


Inzetbaar als:
Spreker
Dagvoorzitter
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: