Sanne Kooiman inhuren als jonge spreker

Sanne Kooiman (1994) is documentaire maker, ondernemer en spreker. Ze maakt documentaires over maatschappelijke thema's onder jongeren, zoals depressie, prestatiedruk en de mannencultuur en zet zich in voor bespreekbaarheid en preventie van psychische problemen onder deze doelgroep.

Waar anderen maatschappelijke thema's vaak zwaar en dramatisch benaderen, brengt Sanne Kooiman deze thema's juist met een realistische kijk en met humor. Ze combineert haar documentaires met een eigen verhaal en interactie met het publiek met als doel jou als luisteraar te inspireren en aan het denken te zetten over je kijk op onderwerpen waar we het normaal gesproken niet zo snel over zouden hebben.

In juni 2018 won Sanne Kooiman voor haar werk de Young Impact Creativity Award in Ahoy Rotterdam, en in maart 2018 gaf ze een TEDx Talk met als onderwerp "Why we should all embrace the fact that we're average". Met haar eigen stichting (stichting SCHERP) zet ze zich samen met andere jongeren in om leeftijdsgenoten te informeren over maatschappelijke thema's die in hun leven spelen. Ze gaat hiervoor veel langs scholen, congressen en andere bijeenkomsten om haar boodschap te verspreiden en doet dit op een manier die júist voor jongeren, maar ook bijvoorbeeld voor onderwijsprofessionals of ouders aansprekend is.


Sanne Kooiman boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Maatschappelijke thema’s
Zelfmoord en depressie (onder jongeren)
Jong ondernemen
Audio visueel
Social media


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: