Thomas Luttikhold inhuren als jonge spreker

Thomas Luttikhold (1990) wist al op jonge leeftijd dat hij een eigen restaurant wilde. Hij heeft uiteindelijk gestudeerd om kok en later econoom te worden. Tijdens diverse baantjes in de horeca liep hij meerdere keren tegen hetzelfde probleem aan. Hij moest steeds veel overgebleven eten weggooien en vond dit enorm zonde. Voor zijn thesis bedrijfseconomie koos hij het onderwerp 'food waste' en studeerde af op het onderwerp voedselverspilling als econoom in de keuken.

In 2016 was het moment dat Thomas Luttikhold besloot om wastewatcher te worden. Het leidde tot zijn eigen bedrijf, waarbij hij bedrijven helpt om voedselverspilling te monitoren en te reduceren. Dit doet Thomas samen met zijn team door middel van dataverzameling, data ‘crunching’ en het faciliteren van online software en projecten.

Inmiddels heeft Thomas meer dan 50.000 kilo eten gered van de prullenbak. Dat is al veel, maar nog niet genoeg. Thomas Luttikhold is een jonge ondernemer met een duidelijke persoonlijke missie: het uitbannen van voedselverspilling.


Thomas Luttikhold boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Onderwerpen: 
Voedselverspilling
Duurzaamheid
Circulariteit
Voeding


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: