Tim Schouten inhuren als jonge dagvoorzitter

Tim Schouten (1994) is een bevlogen acteur, theatermaker en presentator, onder andere bekend van het Tv-programma Checkpoint (EO/Zapp) waar hij 'De Kijkersvraag' presenteert. Tim deed de toneelschool in Utrecht en heeft daarna een vliegende start gemaakt; hij speelde onder andere in Flikken Rotterdam, Puppy Patrol en stond in Carré met de Checkpoint Theatershow.

Ook richtte hij als ondernemer zijn eigen theatergezelschap Dear T, op waar hij onder andere een queer sprookje en een smartlappenopera maakte. Met zijn creatieve geest weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om een vleug creativiteit aan jouw event toe te voegen!

Typerend voor Tim Schouten als dagvoorzitter zijn z'n enthousiasme en betrokkenheid. Hij is in staat om mensen te verbinden en, ook in een grote zaal, een intieme sfeer te creëren. Hij heeft een brede interesse en voelt zich vooral thuis bij maatschappelijke thema's, hij is nieuwsgierig, vraagt graag door en heeft persoonlijke aandacht voor mensen voor en achter de schermen. Ook voor online events kan Tim Schouten met zijn camera-ervaring uitstekend uit de voeten.

Zoek je een dagvoorzitter die met frisse energie jouw event host? Dan ben je bij Tim Schouten aan het juiste adres!


Tim Schouten boeken als dagvoorzitter? Doe een vrijblijvende aanvraag:


Inzetbaar als:
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: