Tim Senders inhuren als jonge dagvoorzitter

Tim Senders (1990) is presentator, programmamaker en DJ. Tim Senders heeft van jongs af aan altijd een passie gehad voor het theater. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee de wereld over te reizen.

Tim Senders vormt samen met zijn vrienden en collega’s Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet het collectief Klapstoel sinds 2013. Het viertal maakte hun debuut op Veronica met humoristische video’s waarin zij de saaie dagelijkse dingen in het leven oplossen met een leuker alternatief.

De doorbraak van Tim Senders en zijn vrienden kwam met hun programma 'Streetlab' op NPO3. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Naast tv bereiken de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalde zij een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring en zorgden deze jonge makers voor veel opschudding in het televisielandschap.

Op dit moment maakt Tim Senders eigen programma's en is hij presentator van diverse bekende KRO-NCRV programma's zoals: Streetlab, Betreden Op Eigen Risico en Willem Wever.

Tim Senders is een energieke dagvoorzitter die snel het publiek enthousiast heeft. Zijn bekendheid bij jong en oud zorgt voor herkenbaarheid bij het publiek. Tim Senders laat als dagvoorzitter ook jouw event graag stralen.


Tim Senders boeken als dagvoorzitter? Doe een vrijblijvende aanvraag:


Inzetbaar als:
Dagvoorzitter
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: