Tim Senders inhuren als jonge spreker

Tim Senders (1990) is presentator, programmamaker en DJ. Tim Senders heeft van jongs af aan altijd een passie gehad voor het theater. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee de wereld over te reizen.

Tim Senders vormt samen met zijn vrienden en collega’s Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet het collectief Klapstoel sinds 2013. Het viertal maakte hun debuut op Veronica met humoristische video’s waarin zij de saaie dagelijkse dingen in het leven oplossen met een leuker alternatief.

De doorbraak van Tim Senders en zijn vrienden kwam met hun programma 'Streetlab' op NPO3. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Naast tv bereiken de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalde zij een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring en zorgden deze jonge makers voor veel opschudding in het televisielandschap.

In zijn YouTube serie 'Op avontuur met de opa van Tim' gaat Tim Senders op stap met zijn alleenstaande opa Frits van eind tachtig. Met veel droge humor neemt Tim de kijker mee op verrassende uitstapjes – van de Zwarte Cross, naar racen op een circuit, tot een verrassingsbezoek aan opa’s held Epke Zonderland. Ze ontdekken samen nieuwe dingen, maar lopen ook tegen de realiteit van het leven aan.

De ervaringen tot nu heeft Tim Senders verwerkt in inspirerende lezingen. Zo gaat het verhaal van Tim Senders over hoe hij zelf zijn dromen heeft nagejaagd en hoe jij dat ook kan. Met zijn unieke ervaring uit het bekende TV-programma 'Streetlab' beschikt Tim over een bijzondere schat aan ervaring. Daarnaast brengt Tim Senders ook de problematiek eenzaamheid onder de aandacht. Zijn eigen serie met zijn opa heeft hem hier veel over geleerd, wat Tim graag deelt met een publiek.


Tim Senders boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Nieuwe media
Presenteren
Ondernemen


Inzetbaar als:
Spreker
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: