Tim Senders inhuren als jonge spreker

Tim Senders - boeken - inhuren - De Jonge Sprekers- jonge spreker - Streetlab2

Tim Senders (1990) is presentator, regisseur en ondernemer. Tim Senders heeft van jongs af aan altijd een passie gehad voor het theater. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown om het publiek te verrassen en entertainen. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee de wereld over te reizen.

Tim Senders vormt samen met zijn vrienden en collega’s Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet het collectief Klapstoel sinds 2013. Het viertal maakte hun debuut op Veronica met humoristische video’s waarin zij de saaie dagelijkse dingen in het leven oplossen met een leuker alternatief.

Hun doorbraak kwam met hun programma ‘Streetlab‘ op NPO3. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Naast tv bereiken de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalde zij een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring en zorgden deze jonge makers voor veel opschudding in het televisielandschap.

Naast de TV-carrière van Tim Senders is hij ook ondernemer. Tim heeft zijn eigen kledingmerk gelanceerd genaamd Haute Cliché, een ironische verwijzing naar de serieuze modewereld. Sweaters met prints op ongebruikelijk plekken.

Tim Senders heeft een inspirerend verhaal over hoe hij onder andere zijn dromen heeft nagejaagd en hoe jij dat ook kunt. Door unieke ervaringen uit Streetlab weet Tim een motiverende en komische presentatie te geven. Daarnaast is Tim Senders ook beschikbaar als presentator of dagvoorzitter om een congres of evenement op eigenzinnige wijze te hosten.


Tim Senders boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Nieuwe media
Presenteren
Ondernemen


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer
Presentator
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: