Tonke de Jong inhuren als jonge dagvoorzitter

Tonke de Jong (1990) is medisch ingenieur, wetenschapper en ondernemer. Ze is gepromoveerd aan de TU Delft en mag zichzelf daarmee Dr.ir. noemen. Ingewikkelde onderwerpen binnen de wetenschap, technologie en zorg? Dan ben je bij Tonke de Jong als dagvoorzitter aan het juiste adres.

De afgelopen jaren heeft ze op veel internationale congressen haar onderzoek gepresenteerd en daar een award mee gewonnen. Sinds 2020 heeft Tonke de Jong haar eigen onderneming “Doctor Tonke”, waarbij ze jonge wetenschappers en Young Professionals inhoudelijk en procesmatig ondersteunt, door middel van academische begeleiding, trainingen en workshops.

Tonke de Jong staat voor meer vrouwen in de wetenschap, technologie én op het podium. Wat haar betreft hoeft daar niet de hele tijd over gepraat te worden. De verandering begint volgens haar door het zelf te doen. Als je op zoek bent naar een inhoudelijke, energieke en enthousiaste vrouwelijke dagvoorzitter voor jouw (online) evenement, die bijzonder snel kennis van zaken heeft, dan is Tonke de Jong jouw geschikte jonge dagvoorzitter.


Tonke de Jong boeken als dagvoorzitter? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Inzetbaar als:
Dagvoorzitter


Prijsindicatie:
1500 - 2500


Voor boekingen en/of vragen: