Vicky van der Zee inhuren als jonge spreker

Vicky van der Zee - jonge spreker - boeken inhuren - De Jonge Sprekers

Vicky van der Zee (1993) heeft haar eerste bedrijf opgericht toen ze zeventien jaar was en runde dit jarenlang naast haar studie. Het bedrijf Victoria Studiecentrum groeide uit tot een gerenommeerd en innovatief onderwijsbedrijf met ruim dertig medewerkers, dat Vicky in mei 2017 verkocht om zich te richten op nieuwe uitdagingen in de onderwijsbranche. Vicky is expert op het gebied van talen leren en ondernemen naast je studie.

Naast haar ondernemersdrang is Vicky van der Zee ook academisch onderlegd en werkt zij als wetenschapper. Zo studeerde zij in 2016 af aan de wereldberoemde University of Oxford, waar ze zich anderhalf jaar lang verdiepte in het leren van talen (vooral in het onderwijs). Hiermee is het namelijk niet best gesteld. Ouderwetse boeken en luisteroefeningen zijn aan de orde van de dag, terwijl jongeren met andere zaken bezig zijn, maar ook andere vaardigheden nodig hebben om succesvol te zijn in deze, deels digitale, maatschappij.

Op dit moment is Vicky vooral actief in de academische en sprekerswereld. Zo heeft zij een tijdje lesgegeven als jongste universitair docent van Nederland, maar ook begeleidt zij studenten op hun pad naar een internationaal gerenommeerde opleiding en runt zij opnieuw een bedrijf in de onderwijsbranche. Ook helpt zij jonge ondernemers een bedrijf te starten en te runnen naast hun studie.

Vicky van der Zee spreekt over onder andere over: tweetaligheid, de staat van het onderwijs, ondernemen naast een studie, toegelaten worden tot een (internationale) topopleiding, en alles wat met onderwijsvernieuwing te maken heeft.


Vicky van der Zee boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*

Onderwerpen: 
Ondernemerschap
Taalkunde
Onderwijsinnovatie
Tweetalig onderwijs


Inzetbaar als:
Spreker


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen: